13 iunie 2021

Stirea Momentului

Fii informat!

Iată la ce să vă așteptați după ce vă logodiți

4 min read
Logodna, stireamomentului.com, Știrea Momentului, relație, prietenie, inel, nuntă, muzică, petrecere, mire, mireasă

Știrea Momentului, Iată la ce să vă așteptați după ce vă logodiți

Logodna este un lucru important pentru orice cuplu. Înseamnă că tu și partenerul tău sunteți dispuși să vă dedicați unul celuilalt pentru tot restul vieții, că două familii sunt pe cale să se unească. Pariezi că este un lucru mare!

Deși propunerea în sine ar putea fi o surpriză, faptul că voi doi vă logodiți nu ar trebui să fie surprinzător. Dacă sunteți în punctul în care vă gândiți la căsătorie, voi doi ar fi trebuit să discutați deja planurile viitoare și dorința de a vă căsători într-o bună zi. Dacă gândiți la fel și sunteți de acord că acesta este următorul pas în relația dvs., StireaMomentului vă arată ce ar trebui să știți înainte ca marea întrebare să fie efectiv pusă.

Inelul va fi peste tot. Da, peste tot

În momentul în care voi doi veți oficializa anunțul pe rețelele de socializare, solicitările de a vedea inelul de logodnă vor începe să curgă. Acest lucru înseamnă că între tine și partenerul tău, mamele voastre, mătușa Cristina și vecina voastră bârfitoare Margareta, imaginile inelului vor domina paginile de socializare ale celor dragi pentru un minut fierbinte. 

Acestea fiind spuse, asigurați-vă că atunci când alegeți un inel, vorbiți despre stiluri împreună. Indiferent cât de tradițional ai fi (mirele alege inelul singur) sau cât de modern ai fi (cuplul alege unul împreună), trebuie să existe o discuție cel puțin despre preferințele miresei. Astfel încât ea să primească ceva ce îi va plăcea pentru tot restul vieții voastre împreună. Aceasta înseamnă întrebări precum:

  • Ce stiluri îți plac? Ce stiluri nu îți plac?
  • Doriți să încercați să alegeți un diamant sau preferați pietre prețioase colorate?
  • Există metale pe care le preferați? Ești alergic la vreunul?

Așteptați-vă la o mulțime de sfaturi (garantate sau nu)

Doritorii de bine vor apărea peste tot pentru a vă spune cuvintele lor de înțelepciune din momentul în care vă anunțați logodna. Acesta este un mod atrăgător pentru oamenii cărora le pasă de tine să-ți spună ce au învățat din căsătoriile lor și o modalitate de a transmite cunoștințele. Uneori ar putea deveni puțin obositor. Mai ales când unchiul Mișu vă spune aceeași poveste de o oră. Dar nu uitați să o ascultați doar pentru ceea ce merită. Toată lumea are o poveste de spus. Dacă asculți cu atenție, s-ar putea să întrevezi cum un sâmbure de adevăr ajunge să se prindă la tine.

Planificarea începe repede

Dacă veți face o nuntă, atunci vă veți îndrepta spre destul de mult. Chiar și nunțile mici și intime au nevoie de o planificare atentă pentru a porni fără probleme. Chiar dacă nu intenționați să vă căsătoriți pentru încă un an sau doi, logodna face totul mult mai repede decât vă dați seama. Locul de desfășurare trebuie rezervat cu mult timp în avans. Trebuie să începeți să vă gândiți la date și locații pentru petreceri, etc.

Petrecerea miresei nu trebuie să fie uriașă

Dacă vă stresați deja cu planificarea și banii pentru o nuntă, organizarea unei petreceri mari de mireasă este deja o cheltuială în sine. Iată un memento ușor: este bine să ai foarte puțini invitați, sau deloc, la nunta ta. Să ai, de exemplu, șase domnișoare de onoare și tot atâția cavaleri de onoare înseamnă o cheltuială uriașă. Dacă nu îți permiți să ceri tuturor să fie la nunta, atunci nu e nicio problemă. Dacă sunt cu adevărat fericiți pentru tine și te iubesc, vor înțelege. Începeți să vă gândiți la mărimea petrecerii de nuntă și dacă ar trebui să dați una mare sau nu.

Lucrurile se vor schimba pentru perechea voastră în momentul în care inelul se află pe al patrulea deget al mâinii ei stângi. Majoritatea acestor schimbări pe care le aduce logodna sunt fericite și interesante, unele pot fi un pic copleșitoare. Știți la ce să vă așteptați înainte de a vă logodi. Pentru a vă pregăti atât pentru realitățile planificării nunții cât și pentru a vă începe viața împreună.