13 iunie 2021

Stirea Momentului

Fii informat!

Despre StireaMomentului

Știrea Momentului, agenție de presă, stireamomentului.com, Fii informat!, finanțe, relație, sănătate, vacanțe, încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate

Stireamomentului.com este o agenție de presă din România și s-a născut din dorința și voința de a oferi conținut relevant și de calitate. Acesta este adaptat condițiilor actuale de piață, către consumatorii de informație.


Agenție de presă independentă, Stireamomentului.com constituie răspunsul nostru la realitățile din piața media, afectată de influențe politice și economice. Acestea au condus la degradarea politicilor editoriale și a modului în care se practică jurnalismul.


Misiunea noastră principală este aceea de a combate dezinformarea la nivel național.


Noua instituție media va respecta, prin conținutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenții de presă: încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.


Conținutul Stireamomentului.com respectă regulile unei agenții de presă, dar va pune accent mai mare pe relevanță. Articolele pot fi regăsite și în pagina noastră de socializare.

Pentru a lăsa un mesaj vă rugăm să folosiți formularul de contact.