13 iunie 2021

Stirea Momentului

Fii informat!

Cum să-i arăți partenerului tău că îți pasă

3 min read
Arată-i partenerului tău că îți pasă, stireamomentului.com, Știrea Momentului, relație, prieteni, iubire, cadouri, spectacole

Știrea Momentului, Cum să-i arăți partenerului tău că îți pasă

Relațiile sunt grele, dar merită efortul atunci când partenerul tău înseamnă lumea pentru tine. Unii oameni par să înflorească în relații și niciodată nu se ceartă. Alții nu par să le facă deloc să funcționeze și par să experimenteze probleme după probleme pe parcursul relației lor. Persoanele din această categorie pot beneficia de relațiile lor începând cu acest moment. Învăță doar câteva modalități simple de a arăta că îți pasă. Cei care înfloresc în relații au făcut deja pactul.

Lucrurile mici contează

Un buchet surpriză de trandafiri la serviciu. Micul dejun la pat. Amintirea unei culori, unei cărți sau unui film preferat. Statul acasă într-o sâmbătă pentru a viziona filme și a vă alinta în pat. Cu adevărat lucrurile mici contează cel mai mult într-o relație. Când vă faceți timp pentru lucrurile mici, acesta lucru va arăta partenerului că acestea sunt cu intenție și că doriți să faceți lucrurile care îi fac să zâmbească. Căutați micile modalități de a arăta că vă iubiți partenerul. Atunci când aceste sentimente sunt acolo, nu este dificil să faceți acest lucru. Fericirea partenerului dvs. este o parte a modului în care doriți să faceți lucrurile.

Află cum să ceri scuze

Când greșești, spune că îți pare rău. Aceste cuvinte par dificil de pronunțat de unii oameni, dar, în realitate nu este vorba de altceva decât de încăpățânarea care provoacă multe probleme în relație, și pe care o poți evita. Pe lângă faptul că îți pare rău când greșești (și uneori, poate chiar și atunci când nu greșești), învață cum să-ți alegi luptele înțelept. Dacă ne petrecem toată viața luptându-ne cu tot ceea ce nu ne place, viața devine destul de frustrantă. Când vă recunoașteți vina, spuneți „Îmi pare rău”. Relația poate merge apoi mai departe cu mult mai puțină animozitate sau frustrare reciprocă.

Nu doar vorbe

Faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Nu-i spune partenerului tău că vei face ceva decât dacă intenționezi pe deplin să iei măsurile necesare pentru a face aceste lucruri. Cuvintele tale contează, dar acțiunile tale sunt mult mai puternice și sunt mult mai importante. Nu doar vorbiți despre lucrurile pe care le doriți de la relație și partenerul vostru. Făceți-le. Când vă faceți timp pentru a lua măsuri în beneficiul relației dvs., acest lucru vă arată că vă pasă de partenerul dvs. Vă arată și că relația este importantă pentru dvs.

Cel mai bun mod de a-ți arăta grija

Am discutat câteva modalități fenomenale de a arăta partenerului tău că îți pasă. Oricare dintre ideile de aici îl vor face pe partenerul tău să se simtă uimitor de minunat în interior și în exterior. Dar cel mai bun mod de a-i arăta partenerului că îți pasă este cu o cerere în căsătorie. Sunteți gata să faceți acest pas și să promiteți să vă onorați, să iubiți și să vă respectați partenerul pentru tot restul vieții? Este un angajament mare, dar care arată cât de serioasă este această persoană pentru tine. Alege inele de logodnă de epocă care corespund stilului partenerului tău. Selectează un loc romantic pentru a pune întrebarea. Viața are un sens complet nou odată ce vă propuneți și vă pregătiți pentru o viață împreună ca soț și soție.

O relație sănătoasă și reciproc satisfăcătoare evoluează atunci când ambii oameni acordă timp pentru a-și arăta reciproc cât de mult le pasă. Este nevoie de puțin timp sau efort să spui că iubești. Și să faci lucrurile care îi arată partenerului tău că este adevărat. Folosiți sfaturile StireaMomentului de mai sus pentru a arăta partenerului dvs. cât de mult vă pasă și pentru a vă ajuta relația să prospere.